به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری ،'محمود احمدی نژاد' ظهر امروز -دوشنبه- در دیدار با 'آصف علی زرداری' رییس جمهور پاكستان، راه و شیوه ای كه جمهوری اسلامی ایران و پاكستان در كنار افغانستان برای حل و فصل مشكلات این كشور در پیش گرفته اند را منطقی و مفید توصیف كرد.
وی افزود:اجلاس اسلام آباد كه سومین نشست ایران ، افغانستان و پاكستان بود، بسیار خوب برگزار شد و در نتیجه مذاكرات صورت گرفته در این اجلاس اعتمادها در حال بازسازی است و ان شاءالله در نشست چهارم در كابل گام های بعدی برداشته شده و به یك طرح عملیاتی خواهیم رسید و در آن برای كشورهای دیگر منطقه نیز جایگاهی متناسب با اهداف این اجلاس برای نقش آفرینی در روند برقراری صلح و ثبات در افغانستان تعریف خواهد شد.
رییس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مبادلات گسترده میان ایران و پاكستان در بخش محصولات كشاورزی، اظهار داشت : ایران و پاكستان هر دو تجربیات گرانبهایی در عرصه كشاورزی دارند كه باید این تجربیات را با یكدیگر به اشتراك بگذارند .
احمدی نژاد با اشاره به توانمندی های خوب جمهوری اسلامی ایران در بخش كشاورزی، عزم دولت ایران برای بهینه سازی مصرف آب در بخش كشاورزی را یادآور و تصریح كرد:در سال 1390 ، 200 هزار هكتار از زمین های زراعی ایران تحت پوشش شیوه های آبیاری مكانیزه و جدید قرار گرفت و برای سال جاری نیز تحت پوشش قرار گرفتن 500 هزار هكتار ، زمین دیگر هدفگذاری شده است .
وی همچنین با قدردانی از رییس جمهور و مسوولان كشور تاجیكستان در برگزاری مناسب سومین جشن جهانی نوروز و پنجمین اجلاس حمایت از اقتصاد افغانستان، تصریح كرد: آقای رحمان برنامه ها را بسیار خوب مدیریت كردند و ما چون خودمان قبلا این جشن را برگزار كردیم می دانیم كه چه كار سختی است.
'آصف علی زرداری 'رییس جمهور پاكستان نیز در این دیدار با بیان اینكه اتفاقاتی كه در منطقه روی داده ، پاكستان را بسیار متاثر ساخته و فشارهای زیادی به این كشور وارد می كند ، اظهار داشت : تا زمانی كه همه كشورهای منطقه مساعی خود را برای حل مشكلات افغانستان تجمیع نكنند ، افغانستان روی آرامش نخواهد دید.
وی افزود:در این بین پاكستان با توجه به مشكلاتی كه از ناحیه مسائل افغانستان به آن گرفتار شده است ، مشتاق تر برای كمك به حل مسائل افغانستان بوده و خواهان آن است تا كشورهایی نظیر روسیه و چین نیز برای حل مساله افغانستان وارد میدان شوند.
رییس جمهور پاكستان با بیان اینكه بیشتر فكر و وقت دولت پاكستان در 10 سالی كه افغانستان در اشغال بوده است معطوف به مسائلی شده كه از ناحیه این اشغال به پاكستان مبتلا شد ، تصریح كرد : بدخواهان نمی خواهند دنیای اسلام فرصت و مجالی برای آرامش و فكر كردن به سازندگی و آبادانی خود داشته باشد.
زرداری همچنین خواستار استفاده كشورش از تجارب و توان جمهوری اسلامی ایران در عرصه كشاورزی شد و اظهار داشت : به زودی هیاتی ، برای توسعه همكاری های ایران و پاكستان در عرصه كشاورزی از سوی پاكستان به ایران اعزام خواهند شد .
سیام*1580